Glavobolje

< Nazad Ažurirano 23.04.2020. Glavobolje

Da li Vas boli glava? Što Vas boli? Zbog lošeg vremena ili nekih privatnih problema ili je možda nešto sasvim treće u pitanju?

Šta je glavobolja i koji su uzroci ?

Postoje glavobolje kao obolenje samo za sebe, kada boli glava zbog raznih problema, npr. zbog promena vremenskih prilika, nekih porodičnih problema ili stresnih situacija na poslu ali može biti i simptom nekih drugih obolenja, npr. može biti simptom kardiovaskularnih obolenja gde se glavobolja može javiti zbog visokog ili niskog pritiska, zbog anemije ili obolenja štitne žlezde ili nekih gastrointestinalnih problema kao što je opstipacija itd. Često su infektivna obolenja, kao i grip i razna virusna obolenja, praćena temperaturom i glavoboljom, tako da imamo razne uzroke tih glavobolja. Postoje glavobolje koje potiču od organa koji se nalaze u glavi, npr. očni poremećaji, glaukom, promena dioptrije, obolenja uha, grla i nosa, problemi sa zubima koji takođe mogu da izazivaju glavobolje kao i oboljenja vratne kičme a isto tako glavobolje mogu biti izazvane i neurološkim problemima, npr. encefalitis tj. upala mozga ili upala moždanih ovojnica, meningitisi, zatim krvarenje u mozgu, aneurizme, tako da jedna velika paleta raznih uzroka može da izazove glavobolje.

Detektovanje glavobolje na Biorezonantnom i Termovizijskom skeneru

Pregledom na Biorezonantnom i Termovizijskom skeneru možemo utvrditi sam uzrok tih glavobolja, jer pacijent može uraditi snimak npr. na Magnetnoj rezonanci i da nalaz govori da je sve u redu, ali glava i dalje boli jer je uzrok negde drugde. Pregledom celog organizma na Biorezonantnom i Termovizijskom skeneru vidimo sve organe i funkcije i na taj način vidimo uzrok glavobolja, a pored ovog obolenja možemo dijagnostikovati i druga obolenja, i na taj način vidimo da li postoji organsko oštećenje nekog organa koje izaziva glavobolju ili su funkcije poremećene i tu se razlikuje pristup Kvantne medicine u odnosu na klasične dijagnostičke aparate, jer možemo testirati i funkciju organa, a takođe možemo da vidimo i rizik odnosno da li postoje predispozicije za neko obolenje. Taj aparat ima mogućnost za prognozu - on pravi kompjuterski model i pokazuje prognostički šta će se desiti ukoliko se pacijent ne leči od nekog određenog obolenja.

Mikrorezonantna terapija kao lek

U našoj poliklinici dolaze pacijenti koji piju i po 15 -20 lekova i to čak 3 puta dnevno i nije im bolje već imaju i kontraindikacije i oštećenje organa zbog uzimanja tolikog broja lekova. Iz tog razloga, mi u poliklinici As Medicus Biorezonanca, nudimo jednu ekološki čistu terapiju a to je Mikrorezonantna terapija, kojom možemo da lečimo jedno ili više obolenja i da izlečimo u kraćem roku, kao i da delujemo u sutuacijama kada pacijenti ne mogu zbog preosetljivosti da piju neke lekove ili ne mogu da ih piju zbog toga što imaju neko drugo obolenje ili prosto kada želimo da lečimo pacijenta jednom savremenom metodom bez upotrebe lekova! Mikrorezonantna terapija je jako korisna u tom smislu jer je zabeležen veliki uspeh u lečenju migrena i glavobolja uopšte, kao i mnogih drugih obolenja iz svih oblasti medicine.